SENASTE NYTT

nycklar
Lista på juridiskt skyddade nycklar hittar du på denna länk

Fastighetsbranschen i fokus på Vårmötet

2022 varmotet

Christoffer Börjesson, tidigare Chief Digital Officer på Fastighetsägarna och i dag senior affärsutvecklare på Stronghold Invest gav oss ett mycket spännande kundperspektiv vid SEMs välbesökta vårmöte i början av maj.
Han pekade på att fastighetsbranschen är mitt uppe i ett paradigmskifte där den traditionella verksamheten med att hyra utrymme har förvandlats till en plattformsaffär för att ge värde åt flera aktörer. Det handlar om IoT, digitalisering, datadelning, mobilitet, proptech, co-working, co-living, AI, bostadskommunikation, leveranser m.m. Det ställer i sin tur helt andra krav på oss tillverkare och leverantörer.
En av dem som stått i rampljuset vid de direktsända presskonferenserna om coronaläget har varit Thomas Lindén, statschefläkare vid Socialstyrelsen. Han berättade om sina erfarenheter att leda i kris när medierna jagar dygnet runt, interna kriser tornar upp och varje ord som sägs analyseras och tolkas av omvärlden.

Vilka frågor står högst upp på SäkerhetsBranschens agenda – och vad tänker man göra för att nå resultat? Jeanette Lesslie Wikström, ny vd, gav oss en inblick i SäkerhetsBranschens nyckelfrågor.

2023-08-29

Tyck till om Skydd 2024

Vi kommer att skicka ut en enkät till alla medlemmar om vad man vill prioritera när det gäller Skydd 2024. Du och ditt företag har möjlighet att påverka seminarieinnehåll och teman i och med att SEM Group är delarrangör. Vi kommer att redovisa resultat vid SEMs höstmöte 3 oktober..

2023-08-28

SEM Groups höstmöte

Höstmötet 2023 arrangeras tisdagen den 3 oktober kl.12-16 hos RCO Group i Frösunda, Stockholm.
Vi får bland annat lyssna på Martin Järbur, vd Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund (SLR) som berättar om SLRs satsningar.
Madeleine Holm, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), ger en bild…

2023-08-27

Marknadsför dina produkter redaktionellt hos SLR

sakerhetsinstallatoren

SLR, Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund, har utökat bevakningen av produktnyheter i tidningen Säkerhetsinsallatören.

Har du nyheter som passar den här målgruppen kan du skicka pressmeddelande/information till victoria.kiss-nylund@slr.se
Bifoga gärna högupplöst bild i valfritt…

2023-08-26

Två nya medlemmar går in i EPD

edp 2023

RCO Security och Beslagsgrossisten går med i EPD-programmet. Det innebär att totalt sju SEM-medlemmar är aktiva inom EPD. Reviderade EPD:er till de SEM-medlemmar som är anslutna till EPD är tyvärr försenade

2023-06-15

Uppdaterade EPD:er på väg

Nu är det hög tid att skicka ut reviderade EPD:er till de SEM-medlemmar som är anslutna till EPD. Det kommer att ske under sommaren. Samtidigt kan vi äntligen få ut EPD nr.15 som handlar om hårdvara till passersystem.
Detta är EPD
EPD (Environmental Product Declaration) är resultatet av EU:s skärpta…

2023-05-29

Här är nya styrelsen

ny styrelse semgroup
Andreas Frisk ( t v) tar över efter Urban Doverholt (t h) som tillsammans med Mats Moberg (sittande) avtackades för deras fina insatser under åren.

SEM årsstämma/vårmöte genomfördes torsdagen 25 maj i ”låshuvudstaden” Eskilstuna med ASSA ABLOY Opening Solutions som värd. På programmet stod
bl a…

2023-05-28

Följ med till Prag med ARGE

Arge 2023 Prag
Vårt internationella nätverk ARGE bjuder in dig till ARGEs 69:e konferens som den här gången arrangeras i Tjeckiens huvudstad Prag den 14-15 september på Hotel Kings Court.
Här får du chansen att nätverka med kollegor från hela Europa och lyssna på intressanta föredrag som berör vår verksamheter på…

2023-05-27

Vill du också gå med i Produktgruppen?

Vad har ASSA ABLOY, Dormakaba, Evva, Exma, Claves, Beslagskonsult, Anchor, RZ Olda, Swedlock, Geze, Beslagsgrossisten, KB Handelsagentur-Athmer, Safetron gemensamt ? Alla är aktiva i Produktgruppen. Det finns plats för ditt företag också! Nästa möte är 9 juni via Teams.

Hör av dig till Håkan Hedlund…