SENASTE NYTT

nycklar
Lista på juridiskt skyddade nycklar hittar du på denna länk

Så vill vi ha Skydd 2024

Drygt 30 procent av våra medlemmar svarade på enkäten om vad man vill prioritera när det gäller Skydd 2024. Resultatet redovisades av ordförande Andreas Frisk vid vårt Höstmöte i veckan. En hel del av frisvaren handlar om förslag till seminarier – allt ifrån om hur försäkringsbolagen använder SSFs normer i sitt förebyggande arbete till temadagar för olika kundsegment. Styrelsen tar nu förslagen vidare till projektgruppen för Skydd 2024 där SEM Group ingår i egenskap av delarrangör.

2023-10-03

Tuffa tider för regioner och kommuner

skr
Madeleine Holm, ekonom på SKR, Sverige Kommuner och Regioner var en av föredragshållarna vid SEMs Höstmöte i veckan. Fokus i hennes presentation var den tuffa ekonomiska situation som kommuner och regioner står inför, främst på grund av att den höga inflationen medfört kraftigt höjda…

2023-10-02

Sista chansen att marknadsföra dig hos SLR

SLR, Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund, har utökat bevakningen av produktnyheter i tidningen Säkerhetsinsallatören. Har du nyheter som passar den här målgruppen kan du skicka pressmeddelande/information till victoria.kiss-nylund@slr.se
Bifoga gärna högupplöst bild i valfritt…

2023-10-02

Så vill vi ha Skydd 2024

Drygt 30 procent av våra medlemmar svarade på enkäten om vad man vill prioritera när det gäller Skydd 2024. Resultatet redovisades av ordförande Andreas Frisk vid vårt Höstmöte i veckan. En hel del av frisvaren handlar om förslag till seminarier – allt ifrån om hur försäkringsbolagen använder SSFs…

2023-10-01

EUs tuffare miljökrav i fokus ARGEs möte

ARGEs konferens Prag i september hade stor fokus kring kring EU:s nya miljökrav som är högprioriterat med nya förväntade lagar på miljöområdet. Alla föredragen – bland annat ett mycket intressant kring AI – kommer att finnas tillgängliga för nedladdning på ARGEs hemsida inom kort (www.arge.org).

2023-09-30

Håll ut - EPD nu nära dig

Följetongen uppdaterade EPD:er fortsätter. Det senaste budet är att de ska vara
klara för utskick i oktober/november. I år ska tilläggas.

2023-08-29

Tyck till om Skydd 2024

Vi kommer att skicka ut en enkät till alla medlemmar om vad man vill prioritera när det gäller Skydd 2024. Du och ditt företag har möjlighet att påverka seminarieinnehåll och teman i och med att SEM Group är delarrangör. Vi kommer att redovisa resultat vid SEMs höstmöte 3 oktober..

2023-08-28

SEM Groups höstmöte

Höstmötet 2023 arrangeras tisdagen den 3 oktober kl.12-16 hos RCO Group i Frösunda, Stockholm.
Vi får bland annat lyssna på Martin Järbur, vd Sveriges Lås och Säkerhetsleverantörers Riksförbund (SLR) som berättar om SLRs satsningar.
Madeleine Holm, Sveriges Kommuner och Regioner (SKR), ger en bild…

2023-08-27

Marknadsför dina produkter redaktionellt hos SLR

sakerhetsinstallatoren

SLR, Sveriges Lås- och Säkerhetsleverantörers Riksförbund, har utökat bevakningen av produktnyheter i tidningen Säkerhetsinsallatören.

Har du nyheter som passar den här målgruppen kan du skicka pressmeddelande/information till victoria.kiss-nylund@slr.se
Bifoga gärna högupplöst bild i valfritt…